Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2015-11-03 
25 
26 € 
PDF
Blej
Akustika - Përcaktimi i niveleve të fuqisë së tingullit të zhurmës së shkaktuar nga pajisjet e terminaleve të aeroporteve. njësitë e terminaleve të aeroporteve, zhurmëmbytësit dhe nga rubineteritë e ndryshme me anën e matjes në një dhomë pasqyrimi
English
Published 
2015-11-03 
60 
38 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtese – Mbrojteset e dores, krahut, gjoksit, barkut, kembes, shputes dhe organeve gjenitale te portjereve te hokejit dhe mbrojteset e kercirit per lojtaret – Kerkesat dhe metodat e proves
English
Published 
2014-09-30 
46 
36 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse - Mbrojtëset e dorës, krahut, gjoksit, barkut, këmbës, organeve gjenitale dhe fytyrës të skermistëve - Kërkesat dhe metoda prove
English
Withdrawn 
2014-09-30 
22 
25 € 
PDF
Blej
Dorashka mbrojtese per motoçiklistet profesioniste -Kerkesat dhe metodat e proves
English
Published 
2019-03-26 
35 
31 € 
PDF
Blej
Dorashka mbrojtese per motoçiklistet profesioniste -Kerkesat dhe metodat e proves
English
Withdrawn 
2014-09-30 
26 
26 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse për motoçiklistët profesionistë -Xhaketat, pantallonat dhe kominoshet një -pjesëshe ose të ndara -Pjesa 1 : Kërkësa të përgjithshme
English
Withdrawn 
2014-09-30 
14 
18 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse për motoçiklistët profesionistë -Xhaketat, pantallonat dhe kominoshet një -pjesëshe ose të ndara -Pjesa 2 : Metoda e provës për përcaktimin e rezistencës abrazive në goditje
English
Withdrawn 
2014-09-30 
10 
15 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse për motoçiklistët profesionistë -Xhaketat, pantallonat dhe kominoshet një -pjesëshe ose të ndara -Pjesa 3 : Metoda e provës për përcaktimin e qëndrueshmërisë në plasje
English
Withdrawn 
2014-09-30 
10 
15 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse për motoçiklistët profesionistë -Xhaketat, pantallonat dhe kominoshet një -pjeseshe ose të ndara -Pjesa 4 : Metoda e provës për përcaktimin e rezistencës në prerje nga goditja
English
Withdrawn 
2013-05-13 
40 
32 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtese te rrugeve te frymemarjes -Maskat per gjithe fytyren -Kerkesat, provat, marktimi
English
Withdrawn 
2013-05-13 
33 
31 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse për motoçiklistët -Kërkesat dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2019-03-26 
30 
29 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse për motoçiklistët -Kërkesat dhe metodat e provës
English
Published 
2013-05-13 
30 
29 € 
PDF
Blej
Helmetat mbrojtëse për drejtuesit dhe pasagjerët e mjeteve motorike që lëvizin në dëborë dhe të slitave të garave
English
Published 
2013-05-13 
37 
32 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Apatate sespirimi shpëtimi me vetëpërmbajtje dhe me qark të hapur -Respiratory protective devices -Self -contained closed -circuit breathing apparatues for escape -Requirements, testing, marking
English
Published 
2013-05-13 
20 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Respirator me tub per marrje te ajrit te jashtem, per perdorim me maske te plote gjysem -maske, ose grupin e pjeses gojes -Kerkesat, provat, markimi
English
Withdrawn 
2013-05-13 
45 
34 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e degjimit -Prova -Pjesa 1 : Metodat fizike të provës
English
Withdrawn 
2013-05-13 
15 
20 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e degjimit -Prova -Pjesa 2 : Metodat akustike te proves
English
Withdrawn 
2013-05-13 
22 
25 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 1 : Terminologjia dhe metodat e provës
English
Published 
2022-07-21 
20 
23 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 1 : Terminologjia dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-05-13 
18 
22 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 2 : Kërkesat për këpucët rezistente ndaj produkteve kimike në kushtet laboratorike
395 gjetur, faqja5 nga20 Shtyp rezultatin e kërkimit      
5