Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-01-11 
26 
26 € 
PDF
Blej
Helmetat për çiklistët me pedal dhe patinatorët
English
Published 
2013-05-13 
20 
23 € 
PDF
Blej
Helmetat mbrojtëse nga goditjet për fëmijët e rinj
English
Published 
2015-11-03 
45 
34 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtese - Dorashkat dhe mbrojteset e kraheve per mbrojtjen nga prerjet dhe plagosjet nga thikat e dores - Pjesa 1: Doreza dhe mbrojtese te kraheve me veshje me - talike
English
Published 
2015-11-03 
18 
22 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtese - Dorashkat dhe mbrojteset e kraheve per mbrojtjen nga prerjet dhe plagosjet nga thikat e dores - Pjesa 2: Dorashkat me thurje zinxhir dhe mbrojteset e kraheve
English
Published 
2013-05-13 
16 
20 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Dorashkat dhe mbrojteset e kraheve për mbrojtjen nga prerjet dhe plagosjet nga thikat e dores -Pjesa 3 : Prova në prerje me goditje tekstileve, lekurës dhe materialeve të tjera
English
Withdrawn 
2013-05-13 
33 
31 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të frymëmarrjes -Aparate mbrojtëse të frymëmarrjes me funksion të pavarur, me qark të hapur të ajrit të ngjeshur, ku përfshihet një maskë për shpëtim -Kërkesat, prova dhe markimi Respiratory protective devices -Self -contained open -circuit compressed air breathing apparatus incorporating a hood for escape -Requirements, testing, marking
English
Published 
2014-09-30 
13 
18 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Vetitë elektrostatike -Pjesa 1 : Metoda e provës për matjen e rezistencës së sipërfaqes
English
Published 
2013-05-13 
13 € 
PDF
Blej
Veshje mbojtëse -Vetitë elektrostatike -Pjesa 2 : Metoda e provës për matjen e rezistences elektrike neper material(rezistenca verikale)
English
Published 
2013-05-13 
22 
25 € 
PDF
Blej
Veshje mbojtëse -Vetitë elektrostatike -Pjesa 3 : Metodat e provës për matjen e rënies së ngarkesës
English
Withdrawn 
2010-09-23 
11 
17 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Vetitë elektrostatike -Pjesa 5 : Performanca e materialit dhe kërkesat e projektimit
English
Published 
2022-07-21 
15 
20 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Vetitë elektrostatike -Pjesa 5 : Performanca e materialit dhe kërkesat e projektimit
English
Withdrawn 
2013-05-13 
10 
15 € 
PDF
Blej
Veshje mbojtëse -Veshje me pamshmeri për perdorim jo profesional -Metodat e provave dhe kërkesat
English
Published 
2013-05-13 
15 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Filtrat me tuba për frymarrje(filtrat qe nuk montohen ne maska) filtrat për grimca, filtrat për gaz dhe filtrat e kombinuar -Kërkesat, provat, marktimi
English
Withdrawn 
2013-05-13 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisje për ngjitje në mal -Pajimet -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2015-11-03 
16 
20 € 
PDF
Blej
Dorashka mbrojtëse për saldatorët
English
Published 
2013-05-13 
16 
20 € 
PDF
Blej
Dorashka mbrojëse për saldatorët
English
Published 
2013-05-13 
27 
28 € 
PDF
Blej
Pajisje për alpinizëm -Helmetat për alpinistët -Kërkesa për sigurinë dhe metodat e provave
English
Withdrawn 
2013-05-13 
30 
29 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e këmbës -Kërkesat dhe metodat e provës për mbulesat e gishtave e për përbërësit rezistent ndaj depërtimit të metalit
English
Published 
2015-11-16 
13 
18 € 
PDF
Blej
Aksesoret per zhytje - Pajisjet e kombinuara per pluskim (notim) dhe per shpetim - Kerkesa per funksionimin dhe per sigurine - Metodat e proves
English
Withdrawn 
2013-05-13 
38 
32 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë dhe metodat e provave
395 gjetur, faqja2 nga20 Shtyp rezultatin e kërkimit      
2