Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2019-03-26 
30 
29 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse për motoçiklistët -Kërkesat dhe metodat e provës
English
Published 
2013-05-13 
30 
29 € 
PDF
Blej
Helmetat mbrojtëse për drejtuesit dhe pasagjerët e mjeteve motorike që lëvizin në dëborë dhe të slitave të garave
English
Published 
2013-05-13 
37 
32 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Apatate sespirimi shpëtimi me vetëpërmbajtje dhe me qark të hapur -Respiratory protective devices -Self -contained closed -circuit breathing apparatues for escape -Requirements, testing, marking
English
Published 
2013-05-13 
20 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Respirator me tub per marrje te ajrit te jashtem, per perdorim me maske te plote gjysem -maske, ose grupin e pjeses gojes -Kerkesat, provat, markimi
English
Withdrawn 
2013-05-13 
45 
34 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e degjimit -Prova -Pjesa 1 : Metodat fizike të provës
English
Withdrawn 
2013-05-13 
15 
20 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e degjimit -Prova -Pjesa 2 : Metodat akustike te proves
English
Withdrawn 
2013-05-13 
22 
25 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 1 : Terminologjia dhe metodat e provës
English
Published 
2022-07-21 
20 
23 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 1 : Terminologjia dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-05-13 
18 
22 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 2 : Kërkesat për këpucët rezistente ndaj produkteve kimike në kushtet laboratorike
English
Published 
2022-07-21 
27 
28 € 
PDF
Blej
Këpucët që mbrojnë kundër kimikateve - Pjesa 2: Kërkesat për kontakt të kufizuar me kimikate
English
Withdrawn 
2013-05-13 
17 
22 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 3 : Kërkesat për këpucët me shkallë të lartë rezistueshmërie ndaj produkteve kimike në kushtet laboratorike
English
Published 
2022-07-21 
24 
26 € 
PDF
Blej
Këpucët që mbrojnë kundër kimikateve - Pjesa 3: Kërkesat për kontakt të zgjatur me kimikate
English
Withdrawn 
2014-09-30 
26 
26 € 
PDF
Blej
Helmetat per aktivitetet e hipizmit
English
Published 
2022-07-21 
25 
26 € 
PDF
Blej
Helmetat per aktivitetet e hipizmit
English
Published 
2014-09-30 
24 
26 € 
PDF
Blej
Helmetat per kanotazh dhe per sportet e ujrave te embla
English
Published 
2023-07-12 
28 
28 € 
PDF
Blej
Çakmakë-Kërkesat e sigurisë së fëmijëve nga çakmakët-Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2014-09-30 
14 
18 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse për zjarrfikësit -Kërkesat dhe metodat e provave për skufjet për zjarrfikësit
English
Published 
2022-07-21 
20 
23 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse për zjarrfikësit -Kërkesat dhe metodat e provave për skufjet për zjarrfikësit
English
Published 
2014-09-30 
31 
29 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse personale Parimet ergonomike
English
Published 
2014-09-30 
17 
22 € 
PDF
Blej
Mbrojtëset prej gurri për garat me motoçikleta jashtë rrugëve të vendosura për të mbrojtur motoçiklistët nga gurrët dhe nga copat e gurrëve -Kërkesat dhe metodat e provave
396 gjetur, faqja6 nga20 Shtyp rezultatin e kërkimit      
6