Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2015-05-12 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisjet për ngjitje në mal - Vegla për akull - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
28 
28 € 
PDF
Blej
Mjetet ndimëse pluskuese për instruksione për notim -Pjesa 1 : Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës për mjetet ndihmëse pluskuese që mbahen veshur në trup
English
Withdrawn 
2009-12-14 
23 
25 € 
PDF
Blej
Mjetët ndihmëse pluskuese për notim -Pjesa 2 : Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës për mjetët ndihmëse pluskuese duhen të mbahen
English
Withdrawn 
2009-12-14 
41 
34 € 
PDF
Blej
Mjetet ndimëse pluskuese për instruksion për instruksione për notim -Pjesa 3 : Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës për ndenjëset notuese që mbahen veshur në trup
English
Withdrawn 
2009-12-14 
52 
38 € 
PDF
Blej
Veshja mbrojtëse -Jelekët mbrojtës e mbrojtëset e trupit e shpatullave për kaloresit -Kërkesat e metodat e provës
English
Withdrawn 
2015-05-12 
34 
31 € 
PDF
Blej
Lehtësira për spektatorin - Karakteristika të përgjithshme për fushën e pamjes së spektatorit
English
Withdrawn 
2015-05-12 
26 
26 € 
PDF
Blej
Lehtësira për spektatorët - Pjesa 4: Stolat - Karakteristikat e produkteve
English
Withdrawn 
2015-05-12 
20 
23 € 
PDF
Blej
Lehtësira për përdoruesit - Çadra (të çmontueshme) të përkohshme
English
Withdrawn 
2015-05-12 
24 
26 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe që përdoren nga fëmijët - Transportuesit e fëmijëve - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e proves - Pjesa 1: Transportues në formë kuadrati
English
Published 
2023-07-17 
23 
25 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë - Mbajtëse të bebeve - Kërkesat e sigurisë dhe metoda prove
English
Withdrawn 
2013-12-04 
24 
26 € 
PDF
Blej
Artikuj të përdorimit dhe të kujdesit për fëmijët -Pajisje mbrojtëse për lidhjen e fëmijëve, artikuj të mbrojtjes nga shiu dhe artikuj të tipeve të thjeshtë për fëmijë -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2009-12-14 
21 
25 € 
PDF
Blej
Pajisja gjimnastikore -Trampolinat -Funksioni dhe kërkesat e sigurisë, metodat e provave
English
Published 
2009-12-14 
12 
17 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse për artet marciale -Pjesa 1 : Kërkesa të përgjithshme dhe metodat e provave
English
Published 
2009-12-14 
13 
18 € 
PDF
Blej
Pajije mbrojtëse për artet marciale -Pjesa 2 : Kërkesat dhe metoda prove shtesë për mbrojtëset e kurrizit të këmbës, mbrojtëset e tibias së këmbës dhe mbrojtëset e parakrahut
English
Withdrawn 
2009-12-14 
11 
17 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse për artet marciale -Pjesa 3 : Kërkesa dhe metoda provë shtesë për mbrojtëset e trupit
English
Published 
2009-12-14 
14 
18 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse për artet marciale -Pjesa 4 : Kërkesa dhe metoda provë shtesë për mbrojtëset e kokës
English
Published 
2009-12-14 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisjet mbrojtëse për artet (luftarake) -Pjesa 5 : Kërkesat dhe metodat provë shtesë për mbrojtëset e organeve gjenitale dhe për mbrojtëset e barkut
English
Published 
2009-12-14 
12 
17 € 
PDF
Blej
Pajisjet zhytëse -Matasit e thellësis dhe pajisjet e kombinuara për matjet e thellësisë dhe të kohës -Kërkesat funksionale dhe të sigurisë, metodat e provës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
33 
31 € 
PDF
Blej
Pajisjet e pishinave -Pjesa 10 : Kërkesat specifike shtesë të sigurisë dhe metodat e provës për platformat e zhytjes, hedhjet nga trampolinat dhe pajisjet shoqëruese
English
Withdrawn 
2018-12-31 
27 
28 € 
PDF
Blej
Pajisjet e pishinave -Pjesa 10 : Kërkesat specifike shtesë të sigurisë dhe metodat e provës për platformat e zhytjes, hedhjet nga trampolinat dhe pajisjet shoqëruese
268 gjetur, faqja5 nga14 Shtyp rezultatin e kërkimit      
5