Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2009-12-14 
11 
17 € 
PDF
Blej
Sipërfaqe e fushave të sportit -Përcaktimi I fortësisë së fijeve sintetike
English
Withdrawn 
2009-12-14 
15 € 
PDF
Blej
Sipërfaqet për zonat sportive -Përcaktimi i sjelljes këndore të topit -Tenis
English
Published 
2009-12-14 
18 
22 € 
PDF
Blej
Pajisjet sportive me rrota të vogla -Patina me rrota -Kërkesa e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-12-04 
85 
48 € 
PDF
Blej
Rrethore fëmijësh për përdorim shtëpiak -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2023-07-17 
89 
48 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit për fëmijë - Biberona për bebe dhe për fëmijë të vegjël - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
28 
28 € 
PDF
Blej
Kostume zhytjeje -Pjesa 1 : Komplet veshjeje i njomë -Kërkesa dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
33 
31 € 
PDF
Blej
Kostume zhytjeje -Pjesa 2 : Komplet veshjeje hermetike -Kërkesat dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
30 
29 € 
PDF
Blej
Kostume zhytjeje -Pjesa 3 : Komplet veshjeje me sisteme ngrohjeje ose ftohje aktive -Kërkesat dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
18 
22 € 
PDF
Blej
Kostume zhytjeje -Pjesa 4 : Komplet veshjeje me presion atmosferik (ADS) -Kërkesat e faktorëve njerëzorë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-12-04 
42 
34 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe që përdoren nga fëmijët -Ndenjëse fëmijësh për biçikletë -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e proves Child use and care articles -Child seats for cycles -Safety requirements and test methods
English
Withdrawn 
2023-07-17 
84 
48 € 
PDF
Blej
Artikuj për kujdesin e fëmijëve - Pajisjet e pirjes - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2015-05-12 
34 
31 € 
PDF
Blej
Parandaluesi i rrjedhjes së kundërt me zona me presione të ndryshme - Familja C ,tipi A
English
Withdrawn 
2009-12-14 
11 
17 € 
PDF
Blej
Tavolinë tenisi -Pjesa 2 : Shtyllat e kompleksit të lidhjes -Kërkesat dhe metodat
English
Published 
2018-12-31 
12 
17 € 
PDF
Blej
Tavolinë tenisi -Pjesa 2 : Shtyllat e kompleksit të lidhjes -Kërkesat dhe metodat
English
Published 
2013-12-04 
12 
17 € 
PDF
Blej
Elasticiteti i shtresave të dyshemesë -Specifikimi për shtresat e dyshemesë me gomim të butë me ose pa shkumë mbështetëse dhe me një shtresë decorative
English
Withdrawn 
2013-12-04 
31 
29 € 
PDF
Blej
Artikuj për kujdesin e fëmijëve -Mbajtëse portative dhe mbështetëse -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provave
English
Withdrawn 
2023-07-17 
10 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë -Shtratet portative dhe mbështetëset - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2023-07-17 
43 
34 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë -Shtratet portative dhe mbështetëset - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-12-04 
89 
48 € 
PDF
Blej
Biçikleta për qytet dhe udhëtim -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e proves
English
Withdrawn 
2013-12-04 
50 
36 € 
PDF
Blej
Biçikleta për të rinj -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e proves
268 gjetur, faqja7 nga14 Shtyp rezultatin e kërkimit      
7