Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-09-13 
70 
42 € 
PDF
Blej
Makinat për prodhimin e këpucëve, artikujve prej lëkure dhe imitim lëkure -Makinat prerëse dhe shpuese -Kërkesat e sigurisë
English
Published 
2020-08-17 
22 
25 € 
PDF
Blej
Siguria e kamionëve industrial - Metodat e provës për matjen e emetimeve të zhurmës
English
Published 
2013-09-13 
15 
20 € 
PDF
Blej
Elektrodat e saldimit -Kerkesa cilësore për prodhimin, furnizimin dhe shperndarjen e elektrodave për saldimin dhe proceset e ngjitjes
English
Withdrawn 
2009-10-28 
22 
25 € 
PDF
Blej
Siguria e vinçave -Kërkesat për shëndetin dhe sigurinë -Pjesa 2 : pajisjet kufizuese dhe treguese
English
Withdrawn 
2011-05-30 
26 
26 € 
PDF
Blej
Komandimet pёr sistemet e ngrohjes -Grafikёt e nisje ndalimt per sistemet e ngrohjes
English
Withdrawn 
2011-05-30 
26 
26 € 
PDF
Blej
Klimatizatorët, paketat ftohëse të lëngëta, pompat e nxehtësisë dhe çlagështuesit me kompresorë që vihen në lëvizje në mënyrë elektrike Matja e zhurmës në ajër Përcaktimi i nivelit të fuqisë së tingullit
English
Withdrawn 
2009-08-28 
22 
25 € 
PDF
Blej
Makineritë për shpimin e tuneleve - Portat e ajrit - Masat e sigurimit
English
Published 
2020-08-17 
28 
28 € 
PDF
Blej
Makineri për shpimin e tuneleve - Portat e ajrit - Kërkesat e e sigurisë
English
Withdrawn 
2009-08-28 
36 
32 € 
PDF
Blej
Makineritë për shpimin e tuneleve -Portat e ajrit -Rrafshues rruge, kombajna miniere për punime zingjir dhe shkriftues me goditje -Masat e sigurimit
English
Withdrawn 
2019-04-26 
65 
42 € 
PDF
Blej
Ashensorë (ngritësit) për mallra - Pjesa 1: Ngritësit me platforma të hapura
English
Withdrawn 
2009-08-28 
68 
42 € 
PDF
Blej
Ashensorët (ngritësit) për mallra -Pjesa 1 : Ngritësit me platforme
English
Published 
2019-04-26 
41 
34 € 
PDF
Blej
Ashensorë (ngritësit) për mallra - Pjesa 2: Ngritësit e pjerrët me pajisje transporti të pa hapur
English
Withdrawn 
2009-08-28 
44 
34 € 
PDF
Blej
Ashensorët (ngritësit) për mallra -Pjesa 2 : Ngritësit e pjertë me pajisje të paarritëshme për marrjen e ngarkesës
English
Published 
2020-08-17 
66 
42 € 
PDF
Blej
Pajisje ngritëse që përdoren në ndërtim për njerëz dhe për materialet me kafazë ngritës me drejtim vertikal
English
Withdrawn 
2009-08-28 
20 
23 € 
PDF
Blej
Pompat me lengë -Kërkesat e sigurisë -Procedurat për provën hidrostatike
English
Withdrawn 
2009-08-28 
48 
36 € 
PDF
Blej
Siguria e makinave të punimit të drurit -Makinat për prerje pllakash -Pjesa 2 : Makina dopio fund kllapëzim dhe ose/profilimi të ushqyera me zinxhir ose zinxhirë
English
Withdrawn 
2009-08-28 
46 
36 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerive te perpunimit te drurit - Makinat per prerje kllapash - Makinat me avancim me dore me tabele rreshqitese per prerjen e lendes se drurit per ndertimPjesa 3: Makineritë me avancim me dorë me bankë rrëshqitëse për prerjen e lëndëve druso
English
Withdrawn 
2009-08-28 
52 
38 € 
PDF
Blej
Siguria e makinave të punimit të drurit -Makinat për prerjen e pllakave -Pjesa 4 : Makineritë e shiritimit të anëve, që vihen në lëvizje me zingjirë
English
Withdrawn 
2009-08-28 
61 
42 € 
PDF
Blej
Siguria e makinave të punimit të drurit -Makinat për prerjen e pllakave -Pjesa 5 : Makineritë e profilimit në një anë me banko të fiksuar me rula ose me zinxhir
English
Published 
2009-08-28 
32 
29 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë - Vlerësimi zvogëlimi i rreziqeve që lindin nga rrezatimi që emetojnë makineritë - Parime të përgjithshme
1453 gjetur, faqja9 nga73 Shtyp rezultatin e kërkimit      
9