Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-12-09 
10 
15 € 
PDF
Blej
Specifikime per hekur qoshe me kende te barabarta dhe jo te barabarta prej çelik konstruksioni-Pjesa 1: Permasat
English
Withdrawn 
2013-12-09 
13 € 
PDF
Blej
Specifikime per hekur qoshe me kende te barabarta dhe jo te barabarta prej çelik konstruksioni-Pjesa 2: Tolerancat ne formen dhe permasat
English
Withdrawn 
2013-12-09 
11 
17 € 
PDF
Blej
Lingota çeliku ne forme katrore, te laminuara ne te nxehte per perdorime te pergjithshme-Permasat dhe tolerancat ne formen dhe ne permasat
English
Withdrawn 
2013-12-09 
11 
17 € 
PDF
Blej
Lingota çeliku ne forme te rrumbullaket, te laminuara ne te nxehte per perdorime te pergjithshme-Permasat dhe tolerancat ne formen dhe ne permasat
English
Withdrawn 
2013-12-09 
15 € 
PDF
Blej
Lingota çeliku ne forme heksagonale, te laminuara ne te nxehte per perdorime te pergjithshme-Permasat dhe tolerancat ne formen dhe ne permasat
English
Published 
2008-09-29 
46 
36 € 
PDF
Blej
Përcaktimi i produkteve prej qeliku
English
Published 
2007-04-27 
20 
23 € 
PDF
Blej
Ujë përzierës për beton -Specifikime për marrjen e mostrës, provën dhe vlerësimin e përshtatshmërisë së ujit si ujë përzierës për betonin, përfshirë ujin e rifituar nga proceset në industrinë e prodhimit të betoneve
English
Published 
2008-09-29 
71 
45 € 
PDF
Blej
Çelik për përforcimin e betonit Çelik i përforcuar i saldueshem Të përgjithshme
English
Published 
2016-01-21 
69 
42 € 
PDF
Blej
Çeliqet e paoksidueshëm - Pjesa 1: Lista e çeliqeve të paoksidueshëm
English
Published 
2016-01-21 
60 
38 € 
PDF
Blej
Çeliqet e paoksidueshëm - Pjesa 2: Kushtet teknike të livrimit për fletë/pllakë dhe shirit prej çeliqeve rezistent ndaj korrozionit për përdorime të përgjithshme
English
Published 
2016-01-21 
42 
34 € 
PDF
Blej
Çeliqet e paoksidueshëm - Pjesa 3: Kushtet teknike të livrimit për produktet gjysmë të përfunduara, lingotat, shufrat, telat, seksionet dhe produktet e mprehta prej çeliqeve rezistent ndaj korrozionit për përdorime të përgjithshme
English
Withdrawn 
2013-12-09 
16 
20 € 
PDF
Blej
Saldimi -Rekomandime për saldimin e materialeve metalike -Pjesa 1 : Udhëzim i përgjithshëm për saldimin me hark
English
Published 
2013-10-01 
16 
20 € 
PDF
Blej
Saldimi -Rekomandime për saldimin e materialeve metalike -Pjesa 1 : Udhëzim i përgjithshëm për saldimin me hark
English
Published 
2015-02-11 
14 
18 € 
PDF
Blej
Fletë dhe shirit çeliku me përmbajtje të ulët karboni të petëzuar në mënyrë të vazhdueshme në të nxehtë për formin në të ftohtë - Kushtet teknike të shpërndarjes
English
Published 
2013-12-09 
60 
38 € 
PDF
Blej
Saldimi -Rekomandime për saldimin e materialeve metalike -Pjesa 2 : Saldimi me hark i qeliqeve feritike
English
Withdrawn 
2013-12-09 
31 
29 € 
PDF
Blej
Saldimi -Rekomandime për saldimin e materialeve metalike -Pjesa 3 : Saldimi me hark i qeliqeve inoksitabel
English
Published 
2014-09-08 
60 
38 € 
PDF
Blej
Fletë plastike të profiluara me membranë teke që transmeton dritën për çati të brendshme dhe të jashtëme, mure dhe tavane Kërkesat dhe metodat e provës
English
Published 
2013-12-09 
14 
18 € 
PDF
Blej
Produkte të rafshta prej çeliku me pak karbon dhe qëndrueshmëri të lartë, të laminuara në të ftohtë dhe të paveshura dhe te veshura elekrolikisht me zink ose zink -nikel për formim në të ftohtë -Tolerancat në përmasat dhe formën
English
Published 
2013-12-09 
14 
18 € 
PDF
Blej
Shirita te ngushte prej çeliku te bute te paveshur te laminuara ne te ftohte per formim ne te ftohte -Kushtet teknike te livrimit
English
Published 
2013-12-09 
12 
17 € 
PDF
Blej
Specifikimet per produktet e rrafshta te laminuara ne te nxehte te prodhuara nga çeliqe me qendrueshmeri te larte per formim ne te ftohte -Pjesa 1 : Kushtet e pergjithshme te livrimit
1418 gjetur, faqja3 nga71 Shtyp rezultatin e kërkimit      
3