Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-07-20 
18 
22 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Lentet e kontaktit dhe produktet për kujdesin e lenteve të kontaktit - Përcaktimi i biokompatibilitetit nga studimi okular me syrin e lepurit të butë (ISO 9394:2012)
English
Withdrawn 
2011-08-01 
16 
20 € 
PDF
Blej
Instrumentet oftalmike -Lentet provë për kujdesin
English
Published 
2017-12-01 
16 
20 € 
PDF
Blej
Instrumentet oftalmike -Lentet provë për kujdesin
English
Published 
2020-08-25 
19 
23 € 
PDF
Blej
Instrumentet oftalmike - Mikroskopë me llambë me dritarëza (ISO 10939:2017)
English
Published 
2020-08-25 
81 
48 € 
PDF
Blej
Optikat dhe instrumentat optikë -Lentet e kontaktit -Pjesa 1 : Fjalori, sistemi i klasifikimit dhe rekomandimet për specifikat e etiketimit -Amendamenti 1 (ISO 18369 -1 : 2006/Amd 1 : 2009)
85 gjetur, faqja5 nga5 Shtyp rezultatin e kërkimit        
5