Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-07-14 
34 
31 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore -Sistemet e kontroll/komandimit dhe drejtimit të transportit urban të udhëzuar -Pjesa 1 : Parimet e sistemit dhe konceptet thelbësore
English
Published 
2014-07-14 
78 
45 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore -Sistemet e kontroll/komandimit dhe drejtimit të transportit urban të udhëzuar -Pjesa 2 : Specifikim i kërkesave funksionale
English
Published 
2014-07-14 
36 
32 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore -tërheqja elektrike -Motorët me induksion linear (LIM) të tipit primar të shkurtër që ushqehet nga konvertuesit e fuqisë
English
Published 
2015-06-24 
39 
32 € 
PDF
Blej
Pajisje elektronike hekurudhore-Sistemi në bord i rregjistrimit të të dhënave të drejtimit-Pjesa 1: Specifikim i sistemit
English
Published 
2020-11-11 
156 
61 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore -Transformuesit terheqes dhe induktoret e brendshem te vagonave
25 gjetur, faqja2 nga2 Shtyp rezultatin e kërkimit        
2