Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-02-11 
16 
20 € 
PDF
Blej
Qymyret e murrmë dhe linjitet - Përcaktimi i lëndës së avullueshme në mostrat e analizave - Pjesa 1: Metoda me dy kulla
English
Withdrawn 
2010-02-11 
14 
18 € 
PDF
Blej
Qymyret e murrmë dhe linjitet -Përcaktimi i dendësisë relative reale dhe dendësisë relative të dukshme
English
Withdrawn 
2010-02-11 
16 
20 € 
PDF
Blej
Qymyret e murrmë dhe linjitet - Përcaktimi i acideve humike (organike)
English
Withdrawn 
2010-02-11 
12 € 
PDF
Blej
Qymyr -Përcaktimi i lëndës minerale
English
Published 
2010-02-11 
22 
25 € 
PDF
Blej
Lëndët djegëse minerale të ngurta -Përcaktimi i karbonit dhe hidrogjenit Metoda me djegie në temperatureë të lartë
English
Published 
2010-02-11 
22 
25 € 
PDF
Blej
Lëndët djegëse minerale të ngurta -Përcaktimi i karbonit dhe hidrogjenit Metoda Liebig
English
Withdrawn 
2010-02-11 
13 € 
PDF
Blej
Qymyret e murrmë dhe linjitet -Përcaktimi i nxjerjes(prodhimit) të katranit, ujit, gazit dhe mbetjeve të koksit nga distilimi në temperaturë të ulët
English
Withdrawn 
2010-02-11 
14 
18 € 
PDF
Blej
Qymyret e murrmë dhe linjitet - Përcaktimi i nxjerjes(prodhimit) të ekstraktit të tretshëm të benzolit - Metoda gjysëm-automatike
28 gjetur, faqja2 nga2 Shtyp rezultatin e kërkimit        
2