Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2009-04-30 
20 
23 € 
PDF
Blej
Metodat e matjes se konsumit te energjise te frigorifereve te shtepise te aparateve te mbajtjes fresket te ushqimeve, te ngriresave te ushqimeve dhe kombinimet e tyre, qe punojne me rryme elektrike, se bashku me karakteristikat shoqeruese
1 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1