Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 7625:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 7625:2012
SK EN ISO 7625:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 7625:2012
CEN/SS M11
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Materiale metaloqeramike, me përjashtim të metaleve të rënda -Përgatitja e mostrave për analiza kimike për përcaktimin e përmbajtjes së karbonit (ISO 7625 : 2006)

Titulli Anglisht

Sintered metal materials, excluding hardmetals - Preparation of samples for chemical analysis for determination of carbon content (ISO 7625:2012)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 7265:2012 specifies methods for preparing a sample from one or more sintered parts to be analysed for free or total carbon content. Combined carbon is determined as the difference between total and free carbon. This standard covers the preparation of samples for the determination of carbon by a chemical method, i.e. combustion in oxygen and measurement of the carbon dioxide produced, in accordance with ISO 437. It does not cover the preparation of samples for carbon determination by physical methods, such as metallography or spectroscopy.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.