Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 24497:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 24497:2012
SK EN 24497:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 7
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 24497:1993
CEN/SS M11
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Pluhura metalike -Përcaktimi madhësisë së pjesshme nga shoshitja në të thartë

Titulli Anglisht

Metallic powders - Determination of particle size by dry sieving (ISO 4497:1983)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

The method is applicable to dry, unlubricated powders, but not applicable to powders in which the morphology differs markedly from being equiaxial, for example flake-type powders. Is not applicable to metallic powders having a particle size wholly or mostly unter 45 /u. Specifies principle, apparatus, preparation of test portion, procedure, expression of results and test report.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.