Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 24492:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 24492:2012
SK EN 24492:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 24492:1993
CEN/SS M11
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Pluhura metalike duke përfshir pluhrat për lidhjet e forta -Përcaktimi i ndryshimeve përmasore bashkëshoqëruar me ngjeshje aglomerim

Titulli Anglisht

Metallic powders, excluding powders for hardmetals - Determination of dimensional changes associated with compacting and sintering (ISO 4492:1985)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This second edition cancels and replaces the first edition (i. e. ISO 4492:1978). The method is applicable to the determination of three types of dimensional changes involved with the processing of metallic powders. Gives principle, test parameters, symbols and designations, apparatus, sampling, procedure, expression of results and test report. An annex contains information on demensional change behaviour.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.