Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 23923-2:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 23923-2:2012
SK EN 23923-2:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 23923-2:1993
CEN/SS M11
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Pluhërat metalikë -Përcaktimi I masës vellimore të dukshme -Pjesa 2 : Metoda vëllim matës

Titulli Anglisht

Metallic powders - Determination of apparent density - Part 2: Scott volumeter method (ISO 3923-2:1981)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IS applicable to powders that will not flow freely through a 5 mm orifice. The oscillating funnel method (part 3) gives better precision, but it cannot be used in cases where the powder may change its properties due to the vibration action applied to the powder during testing. Gives principle, symbols and designations, apparatus, sampling, procedure, expression of results and test report.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.