Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 3738-2:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 3738-2:2012
SK EN ISO 3738-2:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 12
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 3738-2:2006
CEN/SS M11
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Metalet e rënda -Prova e fortësisë Rokvell (klasa A) -Pjesa 2 : Përgatitja dhe kalibrimi i blloqeve standard të provës (ISO 3738 -2 : 1988)

Titulli Anglisht

Hardmetals - Rockwell hardness test (scale A) - Part 2: Preparation and calibration of standard test blocks (ISO 3738-2:1988)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Specifies primary standard test blocks, secondary standard test blocks and working standard test blocks calibrated from master standard test blocks to be used for the verification of Rockwell hardness testing machines and indenters for testing hardmetals. This part of ISO 3738 should be read in conjunction with ISO 3738-1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2012-11-09 
15 
20 € 
PDF
Blej
Metalet e rënda -Prova e fortësisë Rokvell (klasa A) Pjesa 1 : Metoda e provës