Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 28094:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 28094:2012
SK EN ISO 28094:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 7
Publikuar: 2012-09-28
I tërhequr: 2023-03-09
Regjistri Kombëtar: 95/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 28094:1994
CEN/TC 188
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Shiritat me kordonë çeliku për konvejerët -Prova e qëndrueshmërisë në kapje të mbulesës së shtresës se brëndëshme

Titulli Anglisht

Steel cord conveyor belts - Adhesion strength test of the cover to the core layer (ISO 8094:1984)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Specifies a test method for determing the adhesion strength of the cover to the core lyer. Applies exclusivily to steel cord conveyor belts. Describes the principle, the apparatus, the specimens, the procedure, and the expression of results; shows how to set up the test report. Some figures illustrate arrangements and reference quantities of concern.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.