Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13848-5:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13848-5:2012
SK EN 13848-5:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 24
Publikuar: 2012-07-31
I tërhequr: 2019-05-24
Regjistri Kombëtar: 276/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13848-5:2008
CEN/TC 256
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Zbatime në hekurudhë-Traseja-Cilësia e gjeometrisë së trasesë-Pjesa 5: Nivelet cilësisë gjeometrike

Titulli Anglisht

Railway applications - Track - Track geometry quality - Part 5: Geometric quality levels

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard defines the minimum requirements for the quality levels of track geometry, and specifies the safety related limits for each parameter as defined in EN 13848-1. This standard covers the following topics: - description of quality levels; - relative importance of parameters; - immediate action limit; - considerations on other quality levels. This European Standard applies to high-speed and conventional plain line of 1 435 mm and wider gauge railways provided that the vehicles operated on those lines comply with EN 14363 and other vehicle safety standards. For lines covered by the high speed infrastructure TSI, the requirements stated in the HS INS TSI prevail. Any track geometry parameter not covered by the HS INS TSI needs to be compliant with this European Standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2019-05-15 
29 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Parametrat gjeometrike së trasesë-Pjesa 1: Karakterizimi i gjeometrisë së trasesë.
English
Withdrawn 
2010-09-16 
27 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Cilësia e gjeometrisë së trasesë-Pjesa 1: Karakterizimi i gjeometrisë së trasesë
English
Published 
2023-02-15 
52 
38 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Parametrat gjeometrike së trasesë-Pjesa 1: Karakterizimi i gjeometrisë së trasesë.
English
Withdrawn 
2020-08-27 
37 
32 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Parametrat gjeometrike së trasesë - Pjesa 2: Sistemet e matjes - Automjetet e kontrollit të linjës
English
Withdrawn 
2010-09-16 
27 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Traseja -Cilësia e gjeometrisë së trasesë -Pjesa 3 : Sistemet e matjes -Makina të mirëmbajtjes dhe konstruksioni i trasesë
English
Published 
2020-08-27 
31 
29 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Parametrat gjeometrike së trasesë - Pjesa 4: Sistemet matëse - Pajisjet manuale dhe të lehta
English
Published 
2019-05-15 
29 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Parametrat gjeometrike së trasesë-Pjesa 5: Nivelet e parametrave gjeometrike–Linjë e thjeshtë, kontakte dhe kryqëzime
English
Withdrawn 
2020-08-27 
30 
29 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Parametrat gjeometrike së trasesë - Pjesa 6: Klasifikimi i parametrave gjeometrike të trasesë