Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 50195:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN 50195:2011
SK EN 50195:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 12
Publikuar: 2011-04-25
I tërhequr: 2024-03-01
Regjistri Kombëtar: 76/2011
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 50195:1996
CLC/TC 14
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Kodi praktik I përdorimit të sigurt të pajisjeve elektrike plotësisht të mbushura me askarel

Titulli Anglisht

Code of practice for the safe use of fully enclosed askarel-filled electrical equipment

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Code of Practice gives guidance to users of fully enclosed askarel-filled electrical equipment. National and Local Authority regulations (if any) take priority. This Code of Practice is applicable to fully enclosed electrical equipment which is designed to be filled with askarels: i.e. askarel-filled electrical equipment. This Code of Practice is applicable to electrical equipment which contains more than five litres of askarels. This Code of Practice gives guidance on the precautions to be observed to avoid pollution of the environment by the correct installation, maintenance, operation, storage and transportation of askarel-filled electrical equipment. This Code of Practice gives guidance on the safety precautions to be taken when handling askarels, the disposal of askarel-contaminated waste and on the retrofilling of transformers with an acceptable replacement liquid.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.