Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CLC/TR 50417:2011

Shtëpi » Standardizim » DS CLC/TR 50417:2011
DS CLC/TR 50417:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 82
Publikuar: 2011-04-25
I tërhequr: 2017-09-26
Regjistri Kombëtar: 202/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CLC/TR 50417:2010
CLC/TC 61
Çmim: 48 €Titulli Shqip

Siguria e pajisjeve elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Interpretimet në lidhje me standardet Evopiane të serisë EN 60335

Titulli Anglisht

Safety of household and similar electrical appliances - Interpretations related to European Standards in the EN 60335 series

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Shënimet

DS CLC/TS 50417:2011 i adoptuar në KT.Elektroteknikë, shfuqizohet dhe i njëjti kalon me "mirror" në KT.Mjedis.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2016-06-16 
67 
42 € 
PDF
Blej
Siguria e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to - Interpretime lidhur me standardet evropiane të serisë EN 60335