Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 50387:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 50387:2010
SK EN 50387:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2010-10-06
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 50387:2002
CLC/TC 36A
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Izolatorët e kalimit shpërndarës elektrik shinor deri në kV dhe nga 1,25 kA deri 5 kA, për transformatorët embushur me lëng

Titulli Anglisht

Busbar bushings up to 1 kV and from 1,25 kA to 5 kA, for liquid filled transformers

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard is applicable to moulded indoor busbar bushings for rated voltages up to 1 000 V, rated currents from 1 250 A up to 5 000 A and frequencies from 15 Hz up to 60 Hz for insulating liquid filled transformers. NOTE These bushings are suitable for operation at 1,1 kV in compliance with HD 428.1 S1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.