Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 14180:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 14180:2010
SK ISO 14180:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 14180:1998
ISO/TC 27/SC 4
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Lëndët djegëse minerale të ngurta -Udhëzues për marjen e mostrës në shtresat e qymyrgurit

Titulli Anglisht

Solid mineral fuels -- Guidance on the sampling of coal seams

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.