Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 9856:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 9856:2010
SK EN ISO 9856:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 8
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 9856:1995
CEN/TC 188
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Shiritat e konvejerëve -Përcaktimi i qëndrueshmërisë së mbërthyesve mekanikë -Metoda statike e proves

Titulli Anglisht

Conveyor belts - Determination of elastic modulus (ISO 9856:1989)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.