Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS ISO/TR 8865:2010

Shtëpi » Standardizim » DS ISO/TR 8865:2010
DS ISO/TR 8865:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 5
Publikuar: 2010-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO/TR 8865:1990
ISO/TC 82
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Për minierat – Udhëzime për metodat e verifikimit të përmasave për transmesione me dhëmbë për zinxhirët e konvejerëve

Titulli Anglisht

Mining -- Guidance on methods of verifying dimensions of sprocket assemblies for chain conveyors

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.