Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12670:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12670:2010
SK EN 12670:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 51
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2017-04-13
Regjistri Kombëtar: 177/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12670:2001
CEN/TC 246
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Guret natyral -Terminologjia

Titulli Anglisht

Natural stone - Terminology

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard defines the recommended terminology covering scientific, and technical terms, test methods, products, and the classification of Natural Stones.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Shënimet

SK EN 12670:2010i adaptuar në KT.Miniera dhe Minerale,shfuqizohet dhe i njëjti kalon me "mirror" në KT.TLK