Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1325-1:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1325-1:2009
SK EN 1325-1:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 8
Publikuar: 2009-12-30
I tërhequr: 2023-02-08
Regjistri Kombëtar: 50/2009
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1325-1:1996
CEN/TC 279
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Administrimi i vlerave, analizave e vlerave Fjalori i analizave funksionale -Pjesa 1 : Analizat e vlerave dhe analizat funksionale

Titulli Anglisht

Value Management, Value Analysis, Functional Analysis vocabulary - Part 1: Value Analysis and Functional Analysis

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard defines terms on Value Analysis (VA) and Functional Analysis (FA).

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 1325:2019 replaces SK EN 1325-1:2009 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2019-08-29 
19 
23 € 
PDF
Blej
Administrimi i vlerave, analizave e vlerave Fjalori i analizave funksionale -Pjesa 1 : Analizat e vlerave dhe analizat funksionale