Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14225-3:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14225-3:2009
SK EN 14225-3:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 30
Publikuar: 2009-12-14
I tërhequr: 2019-05-14
Regjistri Kombëtar: 274/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14225-3:2005
CEN/TC 162
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Kostume zhytjeje -Pjesa 3 : Komplet veshjeje me sisteme ngrohjeje ose ftohje aktive -Kërkesat dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Diving suits - Part 3: Actively heated or cooled suits (systems) - Requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies the construction and performance of actively heated suits and actively cooled suits for wear by divers for underwater activities where the user is breathing underwater. Marking, labelling, information to be provided at the point of sale, and instructions for use are also specified. The document applies to the actively heated or cooled suits (systems) of the two types, dry and wet. It is only required that the suit should fulfil this part 3, not the parts 1 or 2 unless specified. Laboratory and practical performance tests are specified.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 14225-3:2022 replaces SK EN 14225-3:2009 - 2019-05-03

Shënimet

SK EN 14225-3:2009 i adaptuar në KT.për LPSR ,shfuqizohet dhe i njëjti kalon me "mirror" në KT për PMP.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2009-12-14 
28 
28 € 
PDF
Blej
Kostume zhytjeje -Pjesa 1 : Komplet veshjeje i njomë -Kërkesa dhe metodat e provës
English
Published 
2022-07-21 
36 
32 € 
PDF
Blej
Kostume zhytjeje-Pjesa 1: Komplet veshjeje i njomë -Kërkesa dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
33 
31 € 
PDF
Blej
Kostume zhytjeje -Pjesa 2 : Komplet veshjeje hermetike -Kërkesat dhe metodat e provës
English
Published 
2022-07-21 
44 
34 € 
PDF
Blej
Kostume zhytjeje -Pjesa 2 : Komplet veshjeje hermetike -Kërkesat dhe metodat e provës
English
Published 
2022-07-21 
37 
32 € 
PDF
Blej
Kostume zhytjeje -Pjesa 3 : Komplet veshjeje me sisteme ngrohjeje ose ftohje aktive -Kërkesat dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
18 
22 € 
PDF
Blej
Kostume zhytjeje -Pjesa 4 : Komplet veshjeje me presion atmosferik (ADS) -Kërkesat e faktorëve njerëzorë dhe metodat e provës