Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 71-10:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 71-10:2009
SK EN 71-10:2009
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 27
Publikuar: 2009-12-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 71-10:2005
CEN/TC 52
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Ssguria e lodrave -Pjesa e 10 : Përbërsit kimik organikë -Përgatitja e mostrave dhe ekstraksioni

Titulli Anglisht

Safety of toys - Part 10: Organic chemical compounds - Sample preparation and extraction

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Part 10 of the European Standard EN 71 for safety of toys specifies sample preparation and extraction procedures for establishing the release or content of organic compounds from those toys for which requirements exist in EN 71-9.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-12-04 
130 
55 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave -Pjesa 1 : Vetitë mekanike dhe fizike
English
Published 
2019-09-06 
186 
61 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave - Pjesa 1: Vetitë fizike dhe mekanike
English
Withdrawn 
2018-12-31 
151 
61 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave - Pjesa 1: Vetitë fizike dhe mekanike
English
Published 
2009-12-14 
71 
45 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave -Pjesa 11 : Përbërsit kimikë organikë Metodat e analizave
English
Published 
2019-07-30 
33 
31 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave - Pjesa 12: Substancat N- Nitrosamina dhe N -Nitrozo
English
Published 
2019-07-30 
27 
28 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave - Pjesa 13: Lodrat formuese me aromë, setet e vogla të lojrave dhe lodrat e të shijuarit
English
Published 
2019-07-30 
47 
36 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave - Pjesa 14: Trampolina për përdorim shtëpiak
English
Published 
2018-12-31 
24 
26 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave - Pjesa 2: Ndezshmëria
English
Withdrawn 
2013-12-04 
24 
26 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave -Pjesa 2 : Ndezshmëria
English
Withdrawn 
2009-12-14 
21 
25 € 
PDF
Blej
Siguria elodrave -Pjesa 3 : Migrimi i disa elementëve
English
Published 
2018-12-31 
58 
38 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave - Pjesa 3: Migrimi i disa elementëve
English
Published 
2020-12-22 
61 
42 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave - Pjesa 3: Migrimi i disa elementëve
English
Published 
2013-12-04 
35 
31 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave -Pjesa 4 : Seritë eksperimentale për kiminë dhe aktivitete që kane lidhje me të
English
Withdrawn 
2009-12-14 
106 
51 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave -Lodrat kimike(seritë) me përjashtim të serië eksperimentale për kiminë
English
Published 
2018-12-31 
82 
48 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave -Lodrat kimike(seritë) me përjashtim të serië eksperimentale për kiminë
English
Published 
2019-07-30 
76 
45 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave - Pjesa 7: Bojra të cilat përdoren me gishta - Kërkesat dhe metoda prove
English
Withdrawn 
2013-12-04 
61 
42 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave -Pjesa 8 : Aktivitetet e lodrave për përdorim shtëpiak
English
Published 
2019-07-30 
69 
42 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave -Pjesa 8 : Aktivitetet e lodrave për përdorim shtëpiak
English
Published 
2009-12-14 
23 
25 € 
PDF
Blej
Siguria e lodrave -Pjesa 9 : Përzierjet kimike organike -Kërkesat