Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13756:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13756:2009
SK EN 13756:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 40
Publikuar: 2009-06-02
I tërhequr: 2022-03-14
Regjistri Kombëtar: 385/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13756:2002
CEN/TC 175
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Shtrimi i dyshemeve me dru -Terminologjia

Titulli Anglisht

Wood flooring - Terminology

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard contains terms and their definitions relating to wood flooring.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 13756:2022 replaces SK EN 13756:2009 - 2019-11-07
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-11-29 
79 
45 € 
PDF
Blej
Shtrimi i dyshemesë nga druri dhe shtrimi i parketit -Terminologjia