Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 10312:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 10312:2009
SK EN 10312:2009
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 40
Publikuar: 2009-03-30
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 10312:2002
CEN/TC 459/SC 10
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Tubat prej çeliku inoksidabël të salduar për transportimin e lëngjeve jore përfshirë ujin për konsum nga njerëzit -Kushtet teknike të furnizimit

Titulli Anglisht

Welded stainless steel tubes for the conveyance of aqueous liquids including water for human consumption - Technical delivery conditions

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the technical delivery conditions for light gauge welded stainless steel tubes, primarily for water application, including water intended for human consumption, supplied in straight lengths and suitable for connection by adhesive bonding, capillary fittings, compression fittings, press fittings or by inert gas welding. The standard covers the size range from 6 mm to 159 mm outside diameter in two grades of stainless steel from EN 10088-2.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.