Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TR 3834-6:2008

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TR 3834-6:2008
DS CEN ISO/TR 3834-6:2008
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 30
Publikuar: 2008-05-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 3834-6:2007
CEN/TC 121
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Zbatimi i EN 729 në kërkesat e cilësisë për saldimin me shkrirje të materialeve metalike

Titulli Anglisht

Quality requirements for fusion welding of metallic materials - Part 6: Guidelines on implementing ISO 3834 (ISO/TR 3834-6:2007)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TR 3834-6:2007 gives guidelines for the implementation of requirements given in the other parts of ISO 3834, and is intended to help manufacturers and users select that part of ISO 3834 appropriate to their needs. It is expected that they will already be familiar with ISO 3834 as a whole.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.