Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1534:2024

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1534:2024
SK EN 1534:2024
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 12
Publikuar: 2024-07-17
Regjistri Kombëtar: 549/2024
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1534:2020
CEN/TC 175
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Shtrimi i dyshemeve me dru dha parket -Përcaktimi i rezistencës ndaj dhëmbëzimit (Brinell) -Metodat e provës

Titulli Anglisht

Wood flooring and parquet - Determination of resistance to indentation - Test method

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies a method, derived from the test, for determining the resistance to indentation of wood flooring.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 1534:2024 replaces SK EN 1534:2019 - 2024-04-16
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2009-06-02 
11 
17 € 
PDF
Blej
Shtrimi i dyshemeve me dru dha parket -Përcaktimi i rezistencës ndaj dhëmbëzimit (Brinell) -Metodat e provës
English
Withdrawn 
2019-05-27 
11 
17 € 
PDF
Blej
Shtrimi i dyshemeve me dru dha parket -Përcaktimi i rezistencës ndaj dhëmbëzimit (Brinell) -Metodat e provës