Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1466:2004+A1:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1466:2004+A1:2013
SK EN 1466:2004+A1:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 31
Publikuar: 2013-12-04
I tërhequr: 2020-04-23
Regjistri Kombëtar: 305/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1466:2004+A1:2007
CEN/TC 252
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Artikuj për kujdesin e fëmijëve -Mbajtëse portative dhe mbështetëse -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provave

Titulli Anglisht

Child care articles - Carry cots and stands - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies safety requirements and test methods for products which are intended for the purpose of carrying a child in a lying position by means of handle(s) and for stands which may be used in conjunction with these products. These products are intended for a child who cannot sit unaided, roll over or push up on its hands and knees. Hereafter, in this European Standard these articles are called "carry cots" and include all types of carry cots with rigid or soft sides as well as moses baskets and any similar articles. Any other functions of the product shall comply with relevant European standards. The safety requirements specified in this European Standard are intended to assure that the carrying and sleeping functions do not present hazards to the child when the product is used in a normal way taking into account the foreseeable behaviour of the child. This European Standard is not applicable to car seats and reclining cradles. This European Standard has not considered the requirements of children with special needs.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Draft 
 
56 
38 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë - Shtratet portative dhe ndenjëset për përdorim shtëpiak - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2023-07-17 
10 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë -Shtratet portative dhe mbështetëset - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2023-07-17 
43 
34 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë -Shtratet portative dhe mbështetëset - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës