Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CLC IEC/TR 62541-2:2024

Shtëpi » Standardizim » DS CLC IEC/TR 62541-2:2024
DS CLC IEC/TR 62541-2:2024
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 59
Publikuar: 2024-03-26
Regjistri Kombëtar: 538/2024
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
IEC TR 62541-2:2020
TC 65/SC 65E
This standard is identical to:
DS CLC IEC-TR 62541-2:2021
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Arkitektura e unifikuar OPC - Pjesa 2: Modeli i Sigurisë

Titulli Anglisht

OPC unified architecture - Part 2: Security Model

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2024-03-26 
39 
32 € 
PDF
Blej
Arkitektura e unifikuar OPC - Pjesa 1: Vështrim i përgjithshëm dhe koncepte