Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1466:2014/AC:2023

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1466:2014/AC:2023
SK EN 1466:2014/AC:2023
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 4
Publikuar: 2023-07-17
I tërhequr: 2024-02-28
Regjistri Kombëtar: 485/2023
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1466:2014/AC:2015
CEN/TC 252
Çmim: 10 €Titulli Shqip

Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë -Shtratet portative dhe mbështetëset - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Child use and care articles - Carry cots and stands - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Draft 
 
56 
38 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë - Shtratet portative dhe ndenjëset për përdorim shtëpiak - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-12-04 
31 
29 € 
PDF
Blej
Artikuj për kujdesin e fëmijëve -Mbajtëse portative dhe mbështetëse -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provave
English
Withdrawn 
2023-07-17 
43 
34 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë -Shtratet portative dhe mbështetëset - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës