Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN TS 15172-2:2015

Shtëpi » Standardizim » DS CEN TS 15172-2:2015
DS CEN TS 15172-2:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 43
Publikuar: 2015-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 15172-2:2005
CEN/TC 231
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Vibrimi i tërë trupit – Udhëzime për zvogëlimin e rreziqeve të vibrimit – Pjesa 2: Masat parandaluese në vendin e punës.

Titulli Anglisht

Whole-body vibration - Guidelines for vibration hazards reduction - Part 2: Management measures at the workplace

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Report outlines practicable measures for the reduction and control of exposure to whole-body vibration at workplaces in order to provide a practical professional aid to workplace managers and health and safety officers. It covers identification and reduction of health risks from exposure to hazardous machinery vibration at the particular workplace, corresponding to Articles 4, 5 and 6 in the EU Directive 2002/44/EC, including - identification of main sources of whole-body vibration at the workplace, - formulation of a strategy for minimising and control of vibration exposure and - implementation of the strategy. NOTE Although the term vibration covers continuous vibration and transient vibration (shocks), in this Technical Report shocks are referred to in special cases where they require special attention. This Technical Report is not concerned with hand-arm vibration which is covered by CR 1030-2.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.