Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13203-1:2022

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13203-1:2022
SK EN 13203-1:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 34
Publikuar: 2022-08-16
Regjistri Kombëtar: 417/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13203-1:2015
CEN/TC 109
Çmim: 31 €Titulli Shqip

Pajisje shtëpiake me gas për prodhimin e ujit të ngrohtë - Pjesa 1:Vlerësimi i rendimentit të shpërndarjes të ujit të ngrohtë

Titulli Anglisht

Gas fired domestic appliances producing hot water - Part 1: Assessment of performance of hot water deliveries

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard is applicable to gas-fired appliances producing domestic hot water. It applies to both instantaneous and storage appliances; water-heaters and combination boilers that have: - heat input not exceeding 70 kW; and - hot water storage capacity (if any) not exceeding 500 l. In the case of combination boilers, with or without storage tank, domestic hot water production is integrated or coupled, the whole being marketed as a single unit. This European Standard sets out in qualitative and quantitative terms the performance in delivery of domestic hot water for a selected variety of uses. It also gives a system for presenting the information to the user.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 13203-1:2022 replaces SK EN 13203-1:2012 - 2020-11-09
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2012-09-05 
33 
31 € 
PDF
Blej
Pajisje shtëpiake me gas për prodhimin e ujit të ngrohtë -Pajisjet me prurje nxehtësia jo më të madhe se 70 kW dhe me kapacitet mbajtës jo më të madh se 300 l -Pjesa 1 : Vlerësimi i rendimentit të shpërndarjes së ujit të ngrohtë
English
Published 
2023-07-27 
45 
34 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake me gaz që prodhojnë ujë të nxehtë - Pjesa 2: Vlerësimi i konsumit të energjisë
English
Withdrawn 
2009-04-30 
32 
29 € 
PDF
Blej
Pajisje shtepiake me gaz per prodhimin e ujit te nxehte -Pajisje me prurje termike nominale jo me te medha se 70 kW dhe kapacitet akumulimi te ujit jo me te madhe se 300 l -Pjesa 2 : Vleresimi i konsumit te energjise
English
Withdrawn 
2022-08-16 
23 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje shtëpiake që djegin gaz për prodhimin e ujit të ngrohtë - Pjesa 2: Vlerësimi i konsumimit të energjisë