Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13489:2022

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13489:2022
SK EN 13489:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 29
Publikuar: 2022-11-29
Regjistri Kombëtar: 437/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13489:2017
CEN/TC 175
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Shtrimi i dyshemesë nga druri dhe shtrimi i parketit - Elementët e parketit me shumë shtresa

Titulli Anglisht

Wood-flooring and parquet - Multi-layer parquet elements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the characteristics of multi-layer parquet elements for internal use as flooring.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 13489:2022 replaces SK EN 13489:2015 - 2020-01-30
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2015-09-21 
25 
26 € 
PDF
Blej
Shtrimi i dyshemeve me dru - Elementë të parketit me shumë shtresa