Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH ISO/IEC 27021:2021

Shtëpi » Standardizim » SK SSH ISO/IEC 27021:2021
SK SSH ISO/IEC 27021:2021
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 32
Publikuar: 2021-12-14
Regjistri Kombëtar: 356/2021
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO/IEC 27021:2017
ISO/IEC JTC 1/SC 27
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Teknologjia e informacionit - Teknikat e sigurisë - Kërkesat e kompetencës për profesionistët në sistemet e menaxhimit të sigurisë së informacionit

Titulli Anglisht

Information technology -- Security techniques -- Competence requirements for information security management systems professionals

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.