Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH EN ISO 4210-1:2020

Shtëpi » Standardizim » SK SSH EN ISO 4210-1:2020
SK SSH EN ISO 4210-1:2020
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 21
Publikuar: 2020-12-22
I tërhequr: 2024-02-28
Regjistri Kombëtar: 332/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 4210-1:2014
CEN/TC 333
This standard is identical to:
ISO 4210-1:2014
ISO/TC 149/SC 1
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Biçikleta për qytet dhe udhëtim -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e proves

Titulli Anglisht

Cycles - Safety requirements for bicycles - Part 1: Terms and definitions (ISO 4210-1:2014)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 4210-1:2014 specifies terms and definitions related to safety and performance requirements for the design, assembly, and testing of bicycles and sub-assemblies having saddle height as given in Table 1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Draft 
 
25 
26 € 
PDF
Blej
Biçikleta - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 1: Fjalori (ISO 4210-1:2023)
English
Draft 
 
49 
36 € 
PDF
Blej
Biçikleta - Kërkesat e sigurisë për biçikleta - Pjesa 2: Kërkesat për biçikleta për përdorim në qytet dhe përdorim të përgjithshëm (trekking), për adoleshentë, për mal dhe për garë (ISO 4210-2:2023)
English
Draft 
 
27 
28 € 
PDF
Blej
Biçikleta - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 3: Metodat e zakonshme të provës (ISO 4210-3:2023)
English
Draft 
 
45 
34 € 
PDF
Blej
Biçikleta - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 4: Metodat e provës së frenimit (ISO 4210-4:2023, Version i korrigjuar 2023-08)
English
Draft 
 
27 
28 € 
PDF
Blej
Biçikleta - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 5: Metodat e provës të timonit (ISO 4210-5:2023, Versioni i korrigjuar 2023-08)
English
Draft 
 
43 
34 € 
PDF
Blej
Biçikleta - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 6: Metodat e provës të trupit dhe pirunit të bicikletës (ISO 4210-6:2023, Version i korrrigjuar 2023-08)
English
Draft 
 
25 
26 € 
PDF
Blej
Biçikleta - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 7: Metodat e provës së gomave dhe disqeve (ISO 4210-7:2023)
English
Draft 
 
23 
25 € 
PDF
Blej
Biçikleta - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 8: Metodat e provës të sistemit te pedalimit dhe drejtimit (ISO 4210-8:2023)
English
Draft 
 
23 
25 € 
PDF
Blej
Biçikleta - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 9: Metodat e provës së shalës dhe ndenjëses (ISO 4210-9:2023)
English
Withdrawn 
2020-12-22 
47 
36 € 
PDF
Blej
Çiklizmi - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 2: Kërkesat për biçikleta që përdoren për qytet dhe mal për të rinjtë, biçikleta që shërbejnë për gara (ISO 4210-2:2015)
English
Withdrawn 
2020-12-22 
23 
25 € 
PDF
Blej
Ciklet - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 3: Metodat e zakonshme të provës (ISO 4210-3:2014)
English
Withdrawn 
2020-12-22 
43 
34 € 
PDF
Blej
Ciklet - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 4: Metodat e provës të frenimit (ISO 4210-4:2014)
English
Withdrawn 
2020-12-22 
27 
28 € 
PDF
Blej
Ciklet - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 5: Metodat e provës të drejtimit me timon (ISO 4210-5:2014, Versioni i korrigjuar 2015-02-01)
English
Withdrawn 
2020-12-22 
35 
31 € 
PDF
Blej
Çiklizmi - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 6: Metoda prove të trupit dhe pirunit të bicikletës (ISO 4210-6:2015)
English
Withdrawn 
2020-12-22 
21 
25 € 
PDF
Blej
Ciklet - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 7: Metodat e provës të gomave dhe disqeve (ISO 4210-7:2014)
English
Withdrawn 
2020-12-22 
23 
25 € 
PDF
Blej
Ciklet - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 8: Metodat e provës të pedalimit dhe drejtimit (ISO 4210-8:2014)
English
Withdrawn 
2020-12-22 
21 
25 € 
PDF
Blej
Ciklet - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 9: Metodat e provës të shalës dhe ndenjëses (ISO 4210-9:2014)