Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH EN ISO 18369-1:2020

Shtëpi » Standardizim » SK SSH EN ISO 18369-1:2020
SK SSH EN ISO 18369-1:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 81
Publikuar: 2020-08-25
Regjistri Kombëtar: 318/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 18369-1:2017
CEN/TC 170
This standard is identical to:
ISO 18369-1:2017
ISO/TC 172/SC 7
Çmim: 48 €Titulli Shqip

Optikat dhe instrumentat optikë -Lentet e kontaktit -Pjesa 1 : Fjalori, sistemi i klasifikimit dhe rekomandimet për specifikat e etiketimit -Amendamenti 1 (ISO 18369 -1 : 2006/Amd 1 : 2009)

Titulli Anglisht

Ophthalmic optics - Contact lenses - Part 1: Vocabulary, classification system and recommendations for labelling specifications (ISO 18369-1:2017, Corrected version 2017-10-01)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 18369-1:2017 identifies and defines the terms applicable to the physical, chemical and optical properties of contact lenses, their manufacture and uses. It provides a vocabulary of terms and, when appropriate, the international symbol and abbreviation associated with a specific term. This document also defines the terms relating to contact lens care products. It also incorporates the classifications of contact lens materials and gives recommendations for the labelling of the specifications of contact lenses.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar