Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13226:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13226:2010
SK EN 13226:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 36
Publikuar: 2010-09-15
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13226:2009
CEN/TC 175
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Dysheme druri -Elemente parketi druri masiv me vergo (kanal dhe gjuhëz)

Titulli Anglisht

Wood flooring - Solid parquet elements with grooves and/or tongues

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the characteristics of solid parquet elements with grooves and/or tongues for internal use as flooring. This standard is not applicable to panels made from elements for which a separate standard is in course of preparation. This standard covers elements with or without surface treatment.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 13226:2010 replaces SK EN 13226:2010 - 2020-02-03
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-09-15 
34 
31 € 
PDF
Blej
Dysheme druri -Elemente parketi druri masiv me vergo (kanal dhe gjuhëz)