Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 15566:2019

Shtëpi » Standardizim » SK EN 15566:2019
SK EN 15566:2019
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 70
Publikuar: 2019-12-19
Regjistri Kombëtar: 295/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 15566:2016
CEN/TC 256
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Zbatime në hekurudhë-Vagonat hekurudhore-Mekanizmi lidhës (bashkues) i vagonave

Titulli Anglisht

Railway applications - Railway rolling stock - Draw gear and screw coupling

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies the requirements for the draw gear and screw coupling for the end of rolling stock that has to couple with other rolling stock (freight wagons, locomotives, passenger vehicles ...). This standard covers the functionality, construction, interfaces and testing including pass/fail criteria for draw gear and screw coupling. The standard describes three categories of classification of draw gear and screw coupling, (1 MN, 1,2 MN and 1,5 MN). Permanent coupling systems are not in the scope of this standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 15566:2023 replaces SK EN 15566:2019 - 2023-05-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-07-14 
70 
42 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Vagonat-Rrota me dhëmbë (ingranazhe) tërheqëse dhe bashkuese me vida
English
Published 
2023-07-31 
80 
45 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Vagonat hekurudhore-Mekanizmi lidhës (bashkues) i vagonave