Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14404:2004+A1:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14404:2004+A1:2014
SK EN 14404:2004+A1:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 27
Publikuar: 2014-09-30
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14404:2004+A1:2010
CEN/TC 162
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Pajisje mbrojtëse personale - Mbrojtëse gjuri për punën që kryhet në pozicionin në gju

Titulli Anglisht

Personal protective equipment - Knee protectors for work in the kneeling position

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies the requirements for knee protectors for use in a kneeling position. Requirements for the marking of knee protectors and the information to be supplied by the manufacturer are given. Test methods are described and performance levels are defined. Where protection against additional hazards is claimed, performance requirements from other applicable standards may also be applied. This standard does not apply to knee protectors that are medical devices or are intended for sports.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.