Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1077:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1077:2014
SK EN 1077:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 21
Publikuar: 2014-09-30
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1077:2007
CEN/TC 158
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Helmetat për skiatoret alpinistë

Titulli Anglisht

Helmets for alpine skiers and snowboarders

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard is applicable to performance requirements and tests for two classes of helmets for alpine skiers, snowboarders and for similar groups, including children and participants in competitions. The standard comprises two different classes of protection, class A and class B. Requirements and the corresponding methods of test, where appropriate, are given for the following: - construction including field of vision; - shock absorbing properties; - resistance to penetration; - retention system properties; - marking and information.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.