Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12385-3:2004/A1:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12385-3:2004/A1:2009
SK EN 12385-3:2004/A1:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 26
Publikuar: 2009-10-28
I tërhequr: 2023-03-09
Regjistri Kombëtar: 44/2009
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12385-3:2004+A1:2008
CEN/TC 168
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 3: Informacion për përdorimin dhe mirëmbajtjen

Titulli Anglisht

Steel wire ropes - Safety - Part 3: Information for use and maintenance

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies the type of information for use and maintenance of steel wire ropes to be provided by the rope manufacturer or to be included in the manufacturer’s handbook that accompanies a machine, piece of equipment or installation of which the steel wire rope forms a part. The particular hazards covered by this document are identified in clause 4. For steel wire ropes conforming to Parts 8 and 9 used on cableway installations designed to carry persons, additional information for use and maintenance is given in prEN 12927-7. For steel wire rope slings, specific information on use and maintenance is given in EN 13414-2. This document is not applicable to steel wire ropes manufactured before the date of publication of this document by CEN.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2009-08-28 
25 
26 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme
English
Withdrawn 
2009-10-28 
23 
25 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku -Siguria -Pjesa 1 : Kërkesa të përgjithëshme
English
Published 
2009-08-28 
30 
29 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku – Siguria – Pjesa 10: Kavot spirale për përdorime të përgjithshme
English
Published 
2009-08-28 
57 
38 € 
PDF
Blej
English
Withdrawn 
2009-10-28 
55 
38 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku -Siguria -Pjesa 2 : Përkufizimet, destinacioni dhe klasifikimi
English
Published 
2016-06-16 
30 
29 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 4: Litarë me fije të përdredhur për përdorime të përgjithshme të ngritjes
English
Withdrawn 
2009-10-28 
30 
29 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku -Siguria -Pjesa 4 : Litarë me fije të përdredhur për përdorime të përgjithshme të ngritjes
English
Withdrawn 
2013-01-21 
21 
25 € 
PDF
Blej
Litare prej tel qeliku -Siguria -Pjesa 5 : Litare me fije te perdredhur per ashensore
English
Published 
2010-04-13 
26 
26 € 
PDF
Blej
Litarë prej tel çeliku -Siguria -Pjesa 6 : Litarë me fije të përdredhur për puset e minierave
English
Published 
2010-04-13 
16 
20 € 
PDF
Blej
Litarë prej tel çeliku -Siguria -Pjesa 7 : Litarë me thurje të bllokuar për puset e minierave
English
Published 
2013-09-13 
20 
23 € 
PDF
Blej
Litarë prej tel çeliku -Siguria -Litarë të përdredhur për tërheqje dhe transportim per instalimet e teleferikëve të projektuar për të transportuar njerëz