Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO/IEC 17011 :2018

Shtëpi » Standardizim » SK ISO/IEC 17011 :2018
SK ISO/IEC 17011 :2018
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 38
Publikuar: 2018-05-08
Regjistri Kombëtar: 230/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO/IEC 17011:2017
CEN/CLC/JTC 1
This standard is identical to:
ISO/IEC 17011:2017
ISO/CASCO
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Kerkesa te pergjithshme per organizmat e akreditimit te cilat kryejne akreditimin e organizmave te vleresimit te konformitetit

Titulli Anglisht

Conformity assessment - Requirements for accreditation bodies accrediting conformity assessment bodies (ISO/IEC 17011:2017)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/IEC 17011:2017 specifies requirements for the competence, consistent operation and impartiality of accreditation bodies assessing and accrediting conformity assessment bodies.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar