Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12900:2017

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12900:2017
SK EN 12900:2017
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 18
Publikuar: 2017-10-18
Regjistri Kombëtar: 206B/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12900:2013
CEN/TC 113
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Kompresorët për frigoriferët Konditat e vlerësimit, tolerancat dhe paraqitja e të dhënave të performancës së prodhuesit

Titulli Anglisht

Refrigerant compressors - Rating conditions, tolerances and presentation of manufacturer''s performance data

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the rating conditions, tolerances and the method of presenting manufacturer’s data for positive displacement refrigerant compressors. These include single stage compressors and single and two stage compressors using a means of fluid subcooling. This is required so that a comparison of different refrigerant compressors can be made. The data relate to the refrigerating capacity and power absorbed and include requirements for part-load performance where applicable.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 12900:2017 replaces SK EN 12900:2011 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-08-26 
12 
17 € 
PDF
Blej
Kompresorët për frigoriferët Konditat e vlerësimit, tolerancat dhe paraqitja e të dhënave të performancës së prodhuesit