Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 148-2:2017

Shtëpi » Standardizim » SK EN 148-2:2017
SK EN 148-2:2017
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 7
Publikuar: 2017-12-01
Regjistri Kombëtar: 213/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 148-2:1999
CEN/TC 79
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Pajisje mbrojtese te rrugeve te frymemarrjes -Filetot per maskat e fytyres -Pjesa 2 : Bashkimet me fileto qendrore

Titulli Anglisht

Respiratory protective devices - Threads for facepieces - Part 2: Centre thread connection

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard is applicable to centre threads for respiratory protective devices. This standard does not apply to diving equipment and to positive pressure demand breathing apparatus.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 148-2:2017 replaces SK EN 148-2:2014 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-09-30 
10 
15 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtese te rrugeve te frymemarrjes -Filetot per maskat e fytyres -Pjesa 1 : Bashkimet me fileto standarde
English
Withdrawn 
2017-12-01 
10 
15 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtese te rrugeve te frymemarrjes -Filetot per maskat e fytyres -Pjesa 1 : Bashkimet me fileto standarde
English
Published 
2020-08-25 
23 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtese te rrugeve te frymemarrjes -Filetot per maskat e fytyres -Pjesa 1 : Bashkimet me fileto standarde
English
Withdrawn 
2014-09-30 
13 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtese te rrugeve te frymemarrjes -Filetot per maskat e fytyres -Pjesa 2 : Bashkimet me fileto qendrore
English
Withdrawn 
2014-09-30 
13 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtese te rrugeve te frymemarrjes -Filetot per maskat e fytyres -Pjesa 3 : Bashkimet me fileto M 45 x 3
English
Published 
2017-12-01 
13 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtese te rrugeve te frymemarrjes -Filetot per maskat e fytyres -Pjesa 3 : Bashkimet me fileto M 45 x 3