Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1074-1:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1074-1:2016
SK EN 1074-1:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 20
Publikuar: 2016-07-20
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1074-1:2000
CEN/TC 69
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Ventilët për furnizimin me ujë - Përshtatja për destinacionin, kërkesat dhe provat e verifikimit të përshtatshmërisë - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithëshme

Titulli Anglisht

Valves for water supply - Fitness for purpose requirements and appropriate verification tests - Part 1: General requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard defines the minimum fitness for purpose requirements for valves to be used in, or connected to, water supply pipe systems above or below ground (see prEN 805, including the meter valves), and also suitable for pipe systems carrying raw or treated water (e.g. for irrigation, for fire fighting).

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2011-08-26 
15 
20 € 
PDF
Blej
Ventilët për furnizimin me ujë -Përshtatja për destinacionin, kërkesat dhe provat e verifikimit të përshtatshmërisë -Pjesa 2 : Ventilat veçues
English
Published 
2016-07-20 
11 
17 € 
PDF
Blej
Ventilat për furnizim me ujë - Përputhja me kërkesat dhe provat e verifikimit të përshtatshmërisë - Pjesa 3 : Ventilat e kontrollit
English
Published 
2016-07-20 
16 
20 € 
PDF
Blej
Ventilët për furnizimin me ujë - Përshtatja për destinacionin. kërkesat dhe provat e verifikimit të përshtatshmërisë - Pjesa 4 : Ventilat e ajrit
English
Published 
2016-07-20 
16 
20 € 
PDF
Blej
Ventilat për furnizim me ujë - Përputhja me kërkesat dhe provat e verifikimit të përshtatjes për përdorimin - Pjesa 5 : Ventilat e kontrollit
English
Withdrawn 
2011-08-26 
22 
25 € 
PDF
Blej
Valvolat për furnizimin me ujë Pёrshtatja me kërkesat e destinacionit dhe provat e duhura tё verifikimit -Pjesa 6 : Hidrantët
English
Published 
2017-10-18 
24 
26 € 
PDF
Blej
Valvolat për furnizimin me ujë Pёrshtatja me kërkesat e destinacionit dhe provat e duhura tё verifikimit -Pjesa 6 : Hidrantët